Altevita Káva s kolagenem, 100 g,


348 Kč

Zlevněný produkt Altevita Káva s kolagenem, 100 g, od výrobce Altevita u nás najdete téměř zadarmo za 348 Kč.

Kolagen v chutném nápoji Že znáte kolagen jen z reklam na drahé krémy proti vráskám? Možná jste si ale všimli, že nejedna fitness blogerka nebo trenér má v oblibě i právě kolagenovou kávu. Není to jen nový trend, kolagenovou kávu lidé pijí zejména pro její zdravotní výhody, které její konzumace přináší. Co je kolagen? Kolagen je jednou z živin v želatině, která pochází z kostí zvířat, především z těch hospodářských, drůbeže a mořských plodů. Kolagen nemá žádnou chuť, díky tomu je možné jej lze snadno konzumovat pravidelně. Kosti jsou bohaté na kolagen, obsahují vedle glycinu a glutaminu i další aminokyseliny, které přináší mnoho výhod pro celé tělo. Výhody pravidelného pití kolagenové kávy S kolagenem můžete svou ranní kávu přeměnit na skutečnou výživovou bombu, přičemž vyrovnáte účinky kofeinu s proteiny, což znamená, že budete mít energii na celý den. Zlepšuje trávení Pokud chceme, aby bylo naše stravování co nejúčinnější, tenké střevo musí správně absorbovat živiny z potravin. Jestliže trávení v žaludku a v tenkém střevě z nějakého důvodu nefunguje dostatečně, potřebné látky do těla neproniknou v potřebném množství. Kolagen dokáže tyto slizniční výstelky trávicího systému účinně chránit, ty pak mohou bez omezení plnit funkci správného vstřebávání a trávení.   Vyživuje pokožku, nehty a vlasy Naše vlasy, pokožka a nehty bývají odrazem toho, co se děje uvnitř našeho těla. Aminokyseliny, které se nacházejí v kolagenu, vlasy a pokožku vyživují, protože obnovují buňky a poskytují jim pružnost – pokožka díky tomu není suchá a vlasy a nehty se nelámou. Může také příznivě ovlivnit příznaky stárnutí pokožky, které se projevuje tvorbou vrásek a jemných čárek. Posiluje játra Pití samotné kávy může snížit hladinu nefunkčních jaterních enzymů a obecně játrům káva prospívá. Nejdůležitější funkcí jater je čištění organismu, filtrují krev, odstraňují toxiny a chemikálie a připravují je na vyloučení z těla přes střeva a močový měchýř. Kolagen tyto schopnosti jater díky svým účinkům ještě znásobuje a podporuje. Poděkují vám také klouby Ať už sportujete, nebo vás prostě jenom bolí klouby, kolagen je základní stavební prvek, který působí jako pojivo buněk v lidském těle. Kolagen zlepšuje kvalitu kloubů, kostí nebo dokonce i zubů. Doporučené dávkování: maximálně 3 porce denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Obsahuje kofein! Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Složení 1 porce 3,3 g: instantní káva 2 g, INULIN rozpustná vláknina z čekanky (Cychorium intibus) 1 g, hydrolizovaný rybí kolagen 0,3 g Bez přidaných cukrů. Vysoký podíl vlákniny. Příprava: 3,3 g = 1 vrchovatou čajová lžička zalijeme 150 ml vody o teplotě max 80 °C Upozornění: Skladujte v suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Výživové údaje na 100 g  Energetická hodnota  1561 Kj / 367 kcal  Tuky  0,35 g  - z toho nasycené mastné kyseliny  0,1 g  Sacharidy  79,14 g  - z toho cukry  0,2 g  Vláknina  >40,0 g  Bílkoviny  11,9 g  Sůl  0,2 g.