English Tea Shop BIO Čokoláda, rooibos a vanilka, 20 sáčků,


80 Kč

Exkluzívní produkt English Tea Shop BIO Čokoláda, rooibos a vanilka, 20 sáčků, od výrobce English Tea Shop u nás najdete po slevě za 80 Kč.

Pro dokonalé večery Lesklá měděná barva čaje s jemnou karamelovou chutí vás osloví především díky své vynikající kombinaci hořkého čokoládového a sladkého vanilkového aroma. Rooibos z Jižní Afriky této dvojici dodává decentní kyselý nádech, který se výborně hodí k čokoládovým dezertům po chutné večeři. Tip: V létě rooibos můžete kombinovat s ovocem do ledového čaje či smoothie. Rooibos má díky svému vysokému obsahu antioxidantů povzbuzující účinky na obranyschopnost. Zároveň napomáhá zažívání, usnadňuje trávení, kdy zejména potlačuje překyselení žaludku a nadýmání. Rooibos také může pozitivně ovlivnit váš tlak i cholesterol a stabilizovat množství cukru v krvi. V neposlední řadě dodává energii (ač neobsahuje kofein) a uklidňuje mysl. Je tak vhodný i k večernímu popíjení. Příroda na prvním místě English Tea Shop je značka, která dbá na přírodu, proto jsou obaly jednotlivých sáčků a krabičky recyklovatelné. Samotné sáčky s čajem jsou kompostovatelné. Vyzkoušejte také černé čaje od této oblíbené gurmánské značky. Nabízíme Earl Grey s vanilkou, klasický Earl Grey, Darjeeling, černý chai, černý čaj bez kofeinu, černý čaj s citronem, nebo třeba s mátou. Je vhodný i pro děti, těhotné ženy a nespavé lidi, protože neobsahuje kofein. Příprava: Čajový sáček zalijte 2 dcl vody o 100°C a nechte louhovat 5 minut. Oslaďte či přidejte mléko dle vaší chuti, rooibos je však výborný i bez dochucení. Složení: rooibos* (88,5 %), kousky kakaa* (6 %), přírodní příchuť (5 %), vanilkové lusky* (0,5 %) *z ekologického zemědělství Upozornění: Obsahuje kofein, nedoporučujeme těhotným a kojícím ženám a dětem. Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Složení rooibos
Určení večerní
Druh čaje Rooibos
Typ balení Porcovaný (sáčkový) čaj
Funkce imunita
Země původu Srí Lanka (Cejlon)
Značka English Tea Shop
Obsah kofeinu Bez kofeinu
Způsob pěstování BIO