Natural Products RAW Protein z vlašských ořechů, 250 g,


129 Kč

Unikátní produkt Natural Products RAW Protein z vlašských ořechů, 250 g, od výrobce Natural Products u nás najdete levně za 129 Kč.

Spousta bílkovin, málo tuku Protein se vyrábí vylisováním vlašských ořechů, kdy se zbaví většiny oleje (a tudíž také tuku). Vzniklá pokrutina se poté rozemele. Jak již název napovídá, protein z vlašských ořechů je výborným zdrojem bílkovin pro všechny, kteří preferují veganskou a RAW stravu. Obsahuje přirozeně také stopové prvky a vitaminy skupiny B. Využití vlašského proteinu Můžete ho použít všude, kde chcete dodat chuť vlašských ořechů. Nejčastěji se přidává do kaší, müsli, smoothies a jogurtů, lze ho však rozmíchat v shakeru ve vodě či rostlinném mléce (avšak nerozpustí se). Přidává se také do těsta na koláče, sušenky, lívance a podobné pochutiny, je však potřeba mít na paměti, že protein obsahuje jen málo tuku, díky čemuž může být výsledné těsto jiné konzistence než jste zvyklí. Pro koho je protein z vlašských ořechů vhodný? pro sportovce a fitness nadšence pro celiaky a lidé trpící intolerancí na laktózu pro vegany a ty, kteří preferují RAW stravování. Návod k přípravě: Přidejte 1 odměrku (1,5 až 2 lžíce) 25 – 30 g do 200–300 ml vody nebo rostlinného mléka a rozmíchejte v shakeru. Můžete stejné množství přidat do kaše nebo smoothie. Doporučené dávkování: 1 porce = 30 g. Užívejte 1–3× denně pro obohacení jídelníčku o bílkoviny. Složení: protein z částečně odtučněných jader vlašských ořechů Upozornění: Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a jiných skořápkových plodů a máku. Není vhodné pro děti do 5 let, těhotné a kojící ženy. Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě. Výživové údaje na 100 g  Energetická hodnota  1640 kj / 392 kcal  Tuky  11,0 g  - z toho nasycené mastné kyseliny  1,0 g  Sacharidy  32,0 g  - z toho cukry  6,0 g  Bílkoviny  48,0 g  Sůl  0,02 g.